Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Σεμινάριο Διατροφής και Ψυχολογίας-Συμπεριφοράς στον Αίαντα

Τα τμήματα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αίαντας Λαμίας που είχαν προπόνηση την Τετάρτη 22/3 επισκέφτηκαν η διατροφολόγος, Έλενας Περλεπέ και η ψυχολόγος, Αναστασίας Φρόντζου στο πλαίσιο του προγράμματος Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ.

Οι μικροί αθλητές συμμετείχαν σε παιχνίδια εξάσκησης, πάνω στα όσα διδάχθηκαν από τις ειδικούς επιστήμονες και κατανόησαν καλύτερα τις έννοιες της διατροφής, αλλά και της σωστής ψυχολογίας στο παιχνίδι.
Το παρών έδωσαν και όλοι οι προπονητές και υπεύθυνοι της Ακαδημίας του Αίαντα Λαμίας, μιας και η εν λόγω ακαδημία είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα των Αθλητικών Ακαδημιών του ΟΠΑΠ.
Η κ. Έλενα Περλεπε, πτυχιούχος Διαιτολόγος - Διατροφολόγος και επιστημονικός συνεργάτης σε θέματα διατροφής της Ajax Hellas, έκανε διατροφική εκπαίδευση των προπονητών του Αίαντα.
Η κ. Αναστασία Φρόντζου-Χρηστιδη, Σύμβουλος Σχέσεων, Παιδιού και Οικογένειας και Επιστημονική Συνεργάτης της Μονάδας Εφηβικής Υγείας (Β Παιδιατρική Κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομείο "Π. & Α. Κυριάκου"), πρότεινε στους προπονητές του Αίαντα, τρόπους ενίσχυσης της αυτοπεποίθησης των παιδιών με συστολή.
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου