Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Μάθε μπάλα, ζήσε το όνειρο! Συνεχίζονται οι εγγραφές!


Ξεκίνησαν οι εγγραφές στις Σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού. 

Ο Αίαντας Λαμίας είναι μέλος του Δικτύου των 48 ποδοσφαιρικών Ακαδημιών σε όλη την Ελλάδα.


Έως τις 20 Σεπτεμβρίου διαρκούν για τη σεζόν 2016/17 οι εγγραφές στις «Σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού». Πρόκειται για  το μεγάλο Δίκτυο 48 ποδοσφαιρικών ακαδημιών σε όλη την Ελλάδα, καθώς και Κύπρο, Αμερική και Αφρική, που λειτουργεί υπό την αιγίδα και με την πιστοποίηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και την γενική εποπτεία του Διευθυντή Ποδοσφαίρου της Ζιλμπέρτο Σίλβα.
 
Τα ιδανικά και η φιλοσοφία του Συλλόγου που εισάγαγε το ποδόσφαιρο στην ελληνική κοινωνία και δημιούργησε τις πρώτες Ακαδημίες ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, αντανακλούν διαχρονικά στο Δίκτυο των Σχολών του Παναθηναϊκού.

Οι σύγχρονες μέθοδοι προπόνησης, η αθλητική ψυχολογία  και o σχεδιασμός υπηρεσιών υψηλού επιπέδου καθορίζουν τον τρόπο λειτουργίας των Σχολών που απασχολούν συνολικά 130 καταρτισμένους προπονητές σε 210 προπονητικά τμήματα.

Με αυτά τα χαρακτηριστικά, χτίζουμε από γενιά σε γενιά την αθλητική κοινότητα του Παναθηναϊκού, μέσα από προγράμματα για παιδιά, αγόρια και κορίτσια, από 5 έως 15 ετών.

Είμαστε κοντά σε κάθε τους βήμα και οικοδομούμε μία σχέση αμφίδρομης εμπιστοσύνης με σκοπό να τα βοηθήσουμε γίνουν καλύτεροι αθλητές και καλύτεροι άνθρωποι, να μάθουν μπάλα και να ζήσουν το όνειρο!

Τα προγράμματα απευθύνονται όχι μόνο στους εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές που ονειρεύονται να προχωρήσουν στην Ακαδημία, ακόμα και στην Α’ Ομάδα του Παναθηναϊκού, αλλά και σε κάθε παιδί που απλά θέλει να απολαύσει την χαρά του παιχνιδιού, να κάνει νέες φιλίες και ζήσει από κοντά μια μοναδική εμπειρία και να ασκηθεί σε ένα ενεργό τρόπο ζωής.

Στόχος μας είναι οι γονείς να αισθάνονται σίγουροι για τη δημιουργική ενασχόληση των παιδιών τους, οι προπονητές να καθοδηγούν την εξέλιξη των μικρών και ο Σύλλογος να συμβάλλει ώστε μία ακόμη ποδοσφαιρική γενιά να ανταποκριθεί στις σύγχρονες προκλήσεις μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο.

Πληροφορίες
Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 22310 66014 ή επισκεφτείτε τις εγκαταστάσεις τις Ακαδημίας Περιοχή Αλογοβούνι στα Γαλανέικα Λαμίας καθημερινά 17:00 – 22:00.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου