Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Γενικές Αρχές Παιδικής Υγείας, ψυχολογίας και διατροφήςΣτα πλαίσια του προγράμματος «ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ» της ΟΠΑΠ Α.Ε. η επιστημονική ομάδα του προγράμματος, που αποτελείται από παιδιάτρους, ψυχολόγους και διατροφολόγους, διεξήγαγε την Τετάρτη 1 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Αίαντας Λαμίας επιστημονική ομιλία με θέμα "Γενικές Αρχές Παιδικής Υγείας, ψυχολογίας και διατροφής".

Η κ. Αναστασία Φρόντζου – Χρηστίδη η οποία είναι Σύμβουλος Σχέσεων, Παιδιού & Οικογένειας και Επιστημονική Συνεργάτης της Μονάδας Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.) της Β' Παιδιατρικής Κλινικής του Παν/μίου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων "Π. & Α. Κυριακού" παρείχε άρτια και εμπεριστατωμένη ενημέρωση για θέματα ψυχολογίας.
Η κ. Γιαννακάκη Ζωή που είναι Διαιτολόγος – Διατροφολόγος με εξειδίκευση στις διατροφικές διαταραχές και τη ψυχογενή παχυσαρκία μίλησε σε γονείς, προπονητές και παιδιά για θέματα σωστής διατροφής.
Ο κ. Παναγιώτης Χρηστίδης ως Παιδίατρος μίλησε για την υγεία και την πρόληψη ασθενειών αλλά και ατυχημάτων των παιδιών.

Παρόντες όλοι οι προπονητές της Ακαδημίας του Αίαντα Λαμίας που ανανέωσαν το ραντεβού τους με την επιστημονική ομάδα και για μελλοντικές συναντήσεις και συνεργασία.
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την συγκέντρωση στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας:
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου